Share news

Word jij enthousiast van maken van internationale reizen met als doel technische vraagstukken oplossen? Ben jij zelf startend en zelf sturend? Spreek je in ieder geval een goed woordje Engels en wellicht ook Duits? Wie weet zijn wij binnenkort collega’s en behoor jij tot het JD-team!

 

Wat houdt de functie in?

Als Service Monteur Buitendienst (m/v) kom je te werken in een enthousiast en klantgericht Aftersales team, bestaande uit Service, Support en Spares. In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het installeren, inbedrijfstellen, aanpassen, onderhouden en reviseren van machines, productielijnen of installaties.

Jij bent het eerste aanspreekpunt op locatie voor onze (internationale) klanten. Reizen is voor jou dus ook geen probleem. Op locatie schakel je onafhankelijk van omstandigheden, regelmatig om op karwei, aspect, facet en/of bewerking. Regelmatig is grote accuratesse vereist. Bij spoedopdrachten ben je flexibel en in staat onder tijdsdruk te functioneren.

Na een periode van inwerken kun je (binnen de gemaakte afspraken met de klant) zelf de optimale tijdsindeling bepalen. Tevens bepaal je (binnen de geldende bedrijfseigen richtlijnen en eventuele richtlijnen van de klant) de concrete aanpak en de meest veilige en efficiënte benadering, oplossingen en werkmethoden. Daarbij draag je eventuele alternatieven aan. Een belangrijk aspect is dat je de leiding informeert/adviseert over commerciële kansen en beslissingen.

De zelf op te lossen problemen zijn vaak van zeer uiteenlopende technische aard en vereisen naast kennis ook gevoel, vindingrijkheid en initiatief op basis van enkele jaren werkervaring.

In de functie onderhoud je contact met de Service Coördinator en/of projectleiding (voortgang, resultaat, kwaliteit, commerciële beslissingen). Daarnaast voer je ook werkoverleg uit met andere collega’s en afdelingen.

 

Wie zoeken wij?

Je bent een echte techneut. Je denk graag mee en vindt (bijna altijd) overal een oplossing voor. Doordat je regelmatig wisselende contacten hebt met klanten is het van belang dat je communicatief vaardig en vlot bent. Je bent in staat anderen te instrueren. Alle communicatie dient met tact en overtuigingskracht overgebracht te worden. Je voelt goed aan dat bepaalde discretie inzake klantgegevens wenselijk is. Verder vinden wij het belangrijk dat je een positieve instelling hebt, enthousiast bent en initiatief toont.

 

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een kandidaat met ervaring in een service gerichte, technische functie. Het schrikt je niet af om wekelijks in een ander continent te verblijven, waarbij je dus veel reist. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau met een voorkeur voor aantoonbare werkervaring of een opleiding genoten in een technische richting. Je beheert in ieder geval de Engelse taal, Nederlands en Duits zijn een pre.

 

Wat heeft JDengineers te bieden?

Een organisatie met groeimogelijkheden, waarbij we stapsgewijs een fundament aan het bouwen zijn. De functie kent veel variatie, zelfstandigheid, uitdaging en verantwoordelijkheid, waarbij je altijd kan terugvallen op een ervaren team. Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Metaal en techniek (metaalbewerkingsbedrijf).

 

JDengineers

JDengineers is gevestigd in Joure en al meer dan 20 jaar actief in de golfkarton – en kartonnage industrie. Groot geworden door de ontwikkeling van retrofits aan bestaande vouw- en plakmachines wereldwijd. Met een team van 45 enthousiaste, gedreven en ervaren medewerkers worden in eigen huis modificaties, retrofits en software ontwikkelt, de machines gebouwd en getest en de specialistische service verleend. Met een breed scala aan producten en onze eigen vouw- en plak machine, de Tanabe JDBoxR kunnen wij onze internationale klanten op maat gemaakte oplossingen bieden.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer door je CV en motivatie te mailen naar onze Service Manager Silvana Jongman, s.jongman@jdengineers.nl
Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op via 088 55 21 100.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share news

More news

Another week, another country!

Hot off the back of the recent installation of a Tanabe JDBoxR at a customer site in Bosnia, we have now just completed the installation of another BoxR at a customer site in St. Louis,[...]

Christmas opening hours

From December 26th until January 1st, our office will be closed. We will only be available for technical support in case of unplanned downtime. On behalf of the management & staff of JD Engineers B.V.,[...]

Well, that was a quick installation!

After a long journey by trucks across Europe with a new machine on board we completed the installation of a brand new Tanabe JDBoxR in just four days. Thanks to our installation team and great[...]